S.C. IQSERVER XDATA S.R.L

Respecta confidentialitatea propriilor clienti si vizitatori si se obliga sa protejeze datele si informatiile personale ale acestora.

Prezenta Politica de Confidentialitate ("Politica") are in vedere website-ul www.box24.ro (denumite in mod colectiv "Website").

Declaram ca nu colectam nici un fel de date, informatii personale identificabile in momentul vizitarii Website-ului, cu exceptia situatiilor in care dumneavoastra consimtiti sa ni le furnizati sau in cazurile expres prevazute de prezenta Politica.

Prezentele declaratii descriu principiile noastre generale in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale apartinand Clientilor Website-ului (considerati a fi cumparatori ai oricarora dintre produsele sau serviciile disponibile pe Website) precum si cele apartinand vizitatorilor Website-ului. Vrem sa ne asiguram ca intelegeti modalitatile in care vom folosi sau nu informatiile pe care ni le incredintati. Pentru a intelege propriile dumnevoastra drepturi, va sfatuim sa cititi prezenta Politica.

In ceea ce priveste vizitatorii, Box24 a structurat Website-ul astfel incat, in general, sa poata fi vizitat fara sa fie nevoie de identificarea sau dezvaluirea niciunei informatii personale. Informatiile de baza colectate sunt folosite pentru analiza traficului, imbunatatirea continutului Website-ului si a perceptiei publice vizavi de acesta.

In ceea ce priveste Clientii sau posibilii Clienti, datele furnizate de acestia pe parcursul incheierii contractului sau ulterior acestuia, vor fi folosite exclusiv in vederea executarii contractului dintre Box24 si respectivul Client, nu vor fi transmise sub nicio forma catre terte persoane si nici nu vor face obiectul vreunei dezvaluiri.